Og gud sang

·  Download nodeeksempel
·  Køb på noder.dk


Udgivelsen indeholder 5 versioner af sangen:
- Koralsats
- SA og orgel
- SSA a cappella
- SAB a cappella
- Melodilinje med becifring

Som én af mange initiativer i anledning af sit 50 års jubilæum i år har Folkekirkens Ungdomskor udskrevet en konkurrence om at skrive en ny sang om ”alt det, som sangen er og kan være - både for den enkelte og for fællesskabet”.

Vindersangen blandt 35 indsendte forslag af høj kvalitet er sangen "Og Gud sang". Den er skrevet af cand. theol. forfatter og foredragsholder Niels Johansen og blev offentliggjort på Folkekirkens Ungdomskors årsmøde på Galleri Emmaus i Haslev den 9. – 10. marts 2018.

Opdraget var, at sangen ”skulle kunne synges af børn, unge og gamle i kirken og i skolen som en fællessang om alt det, som sangen er og kan være – både for den enkelte og for fællesskabet”.

Og Gud sang er efterfølgende sat i musik af komponist og dirigent Phillip Faber, idet den også er arrangeret i flere versioner, så den vil kunne synges af kor på alle niveauer, med og uden akkompagnement.

Bedømmelsesudvalget har bestået af Jørgen Carlsen, tidligere forstander for Testrup Højskole, Carsten Seyer-Hansen, domkantor for Aarhus Domkirke, Marianne Christiansen, biskop og tidligere formand for Folkekirkens Ungdomskor samt Sara Nørholm, tidligere sekretariatsleder sammesteds.

 

 

 

OM UDGIVELSEN

· Komponist: Phillip Faber
· Tekstforfatter: Niels Johansen
· Arrangør: Phillip Faber
· Titel: Og Gud sang
· Instrumentation: Fællessang/Koralsats, SA og orgel, SSA, SAB

· Sider: 8 sider
· Format: A4 hæftet
· FUK 147
· ISMN 979-0-706799-57-5
· Udgivelsesår: 2018

· Vejl. pris: 35,00 kr.