Tre Motetter

·  Download nodeeksempler
·  Køb på noder.dk


Indhold:
1. Kom, lads os juble for Herren
2. Vær stille hos Gud
3. Halleluja! Tak Herren

Fra forordet:
Tre motetter for lige stemmer er komponeret i 1994. Tilsammen danner de en lille koncert (hurtig - langsom - hurtig) og de er primært tænkt til koncertbrug. De kan dog også opføres enkeltvis, f.eks. som motet til gudstjeneste. Tonesproget er modalt baseret, med fritonale afvigelser.


Anmeldelse fra Organistforeningens blad af Ida Hovalt
"Endnu en gang er FUK’s nodesamling blevet udvidet med gode danske, nykomponerede korsatser. Denne gang er det Søren Birchs tre hæfter ”Missa Brevis”,”Lille messe” og ”Tre motetter”, der er blevet trykt i flot format.... Søren Birchs kormusik er stor, flot og meget effektfuld musik. Det kræver et dygtigt og rutineret kor at opføre værkerne. Men musikken vil give både kor og tilhørere rig lejlighed til at frydes over alle de spændende udtryk og klange, der er at finde i musikkens verden – i kormusikkens nodesamling af nykomponeret musik."
·  Læs hele anmeldelsen her

Anmeldelse fra Organistbladet af Klaus Lyngbye
"Disse tre satser – og ikke mindst den sidste - stiller noget større krav til kor og dirigent, men når det er sagt: det er umagen værd. De er logiske og melodiske, og et godt pigekor vil glæde sig over at arbejde med denne musik."
·  Læs hele anmeldelsen her

OM UDGIVELSEN

· Komponist: Søren Birch
· Titel: Tre motetter
· Tekst: Salmernes Bog
· Instrumentation: Lige stemmer (SSAA)
· Kompositionsår: 1994

· Sider: 16 sider
· Format: 19 x 27 cm.
· FUK 136
· ISMN 979-0-706799-16-2
· Udgivelsesår: 2014

· Vejl. pris: 60,00 kr.